AAFM Evenementen

Hieronder vind je meer informatie over onze activiteiten en feesten.

Over AAFM Evenementen 

AAFM Evenementen organiseert feesten voor studenten van de Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) van Avans Hogeschool Breda. Aan deze academie zijn de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Finance & Control en HRM verbonden. Tevens behoren de drie studieverenigingen S.V. Merlijn, Stichting Midas en SV Oase bij de AAFM.

Deze drie studievereringen zijn verantwoordelijk voor de AAFM Evenementen door het jaar heen. Niet alleen studenten van de AAFM zijn hier welkom, ook studenten van andere opleidingen van Avans Hogeschool zijn welkom op deze feesten.

Houdt de sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van een volgend evenement.

Wat is een AAFM-evenement?

Een AAFM Evenement is een feest of activiteit die is georganiseerd door de drie studieverenigingen van de AAFM. Dit kan zijn een AAFM feest, waar er vier per jaar van zijn, het AAFM Gala in december of het AAFM Introkamp voor de nieuwe studenten.

De meeste AAFM Feesten zijn gratis toegankelijk. Alleen voor het AAFM Gala heb je een kaartje nodig, die te verkrijgen zijn in de webshop van AAFM Evenementen. De feesten vinden plaats bij Proost. Iedereen is welkom op de feesten!

Het AAFM Introkamp is niet voor iedereen toegankelijk, deze is bedoeld voor nieuwe studenten van de AAFM. Tickets voor het Introkamp zijn te verkrijgen in onze webshop.

Wie organiseren deze evenementen?

Achter alle feesten en het Introkamp zit natuurlijk ook een organisatie! Hieronder is de organisatie van het AAFM Introkamp te zien, dit is een andere commissie dan voor de fantastische AAFM Feesten, maar vanwege de huidige situatie is de eerstvolgende activiteit het AAFM Introkamp, hieronder zien jullie de toppers die hier het hele jaar hard voor hebben gewerkt!

Zij kunnen niet wachten om jullie te zien tijdens het Introkamp! Tot dan!

Judith van de Bank

Judith van de Bank

S.V. Merlijn

Martine Kuijlaars

Martine Kuijlaars

Stichting Midas

Noah Verbeek

Noah Verbeek

SV Oase

Gijs van der Logt

Gijs van der Logt

S.V. Merlijn

Anouk Linders

Anouk Linders

Stichting Midas

Odette Holster

Odette Holster

SV Oase

Wanneer zijn deze Evenementen?

Ieder kwartaal vindt er een AAFM feest plaats, de data verschillen ieder jaar echter omdat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met andere activiteiten van Avans hogeschool, vrije dagen en vakanties. Check daarom onze Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van onze geplande feesten en activiteiten!

Na de zomervakantie en het Introkamp starten we met de AAFM After Intro Party, deze is wederom, voor iedereen toegankelijk.
Vervolgens vindt er verderop in het jaar nog een feest met een thema plaats, welk thema dat wordt, is nog een verassing!

Vlak voor de kerstvakantie trek je je mooiste jurk of smoking uit de kast, dan rollen we de rode loper uit en zien we je graag op het AAFM Gala

In het nieuwe jaar vinden verschillende feesten plaats waaraan ook weer andere thema’s hangen, richting de zomervakantie sluiten we af met een knallend eindfeest!

Wat zijn de AAFM Evenementen?

AAFM Introkamp

Het AAFM Introkamp is zoals de naam eigenlijk al zegt, een kamp ter introductie van nieuwe studenten voor de opleidingen van de AAFM van Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens het kamp ontmoeten de nieuwe studenten elkaar en maken ze tevens kennis met de docenten van de verschillende opleidingen en de studievereringen van de AAFM.

Het Introkamp vindt voor de aanvang van het nieuwe schooljaar plaats.

AAFM Gala

Eenmaal per jaar wordt het grote AAFM Gala georganiseerd. Dit gala vindt ieder jaar plaats in december. Dit is een van onze grootste feesten waar iedereen welkom is. Ieder jaar hangt er een ander thema aan het gala zoals winterwonderland of black & white.

Je wordt verwelkomt met een lekker drankje om vervolgens in je mooiste jurk of smoking het jaar goed af te sluiten met studenten én docenten. Ook worden er mooie flessen champagne verloot onder iedereen die een laat weten dat zij naar het gala komen en tijdens het gala zijn er ook fantastische acties.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat je een fantastische gala foto kunt maken om je deelname aan dit fantastische feest te vereeuwigen!

AAFM Feesten

De AAFM Commissie organiseert meerdere malen per jaar AAFM feesten in Proost en Studio Dependance. Aan ieder feest hangt een verschillend thema, ook veranderen deze feesten jaarlijks zodat we ze steeds beter kunnen maken voor jullie! Verschillende feesten die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen zijn:

  • Het AAFM Pré-Carnavalsfeest
  • Het grote AAFM Eindfeest
  • De AAFM Biercantus
  • Het AAFM After-introfeest
  • Het AAFM Oktoberfest

Deze feesten zijn toegankelijk voor studenten van de AAFM, maar ook voor alle andere studenten in Breda en omstreken!