AAFM Feesten

AAFM Evenementen organiseert jaarlijks verschillende evenementen.

Hieronder zie welke soorten evenementen er zijn.

Wat zijn AAFM Feesten?

De AAFM Commissie organiseert meerdere malen per jaar AAFM feesten in Proost en Studio Dependance. Aan ieder feest hangt een verschillend thema, ook veranderen deze feesten jaarlijks zodat we ze steeds beter kunnen maken voor jullie! Verschillende feesten die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen zijn:

  • Het AAFM Pré-Carnavalsfeest
  • Het grote AAFM Eindfeest
  • De AAFM Biercantus
  • Het AAFM After-introfeest
  • Het AAFM Oktoberfest

Deze feesten zijn toegankelijk voor studenten van de AAFM, maar ook voor alle andere studenten in Breda en omstreken!

Wanneer vinden de feesten plaats?

 De feesten voor 2020 zijn vanwege het coronavirus nog niet ingepland. Houd deze pagina en Facebook in de gaten.

Voor wie zijn de feesten?

AAFM After Intro feest

Dit is een geweldig feest voor eerstejaars om nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het introkamp krijgen de studenten voor het eerst over dit feest te horen. De verhalen van introkamp worden tijdens dit feest nog veel besproken, ook is het voor de overige studenten een mooi moment om hun medestudenten na de zomervakantie weer te spreken.

 

AAFM Oktoberfest

Afgelopen jaar was de 2e editie van het Oktoberfest, en wat voor een!

Proost in Breda werd omgetoverd tot een waar Oktoberfest-paradijs! Met bizar veel bier en uiteraard bierafels, bierpullen en Pretzels. Ook zijn er biertappen van wel 5 liter!

 

AAFM Gala

Elk jaar geeft de Commissie de laatste woensdag voor de kerstvakantie een heel mooi gala, waar alle studenten in hun mooiste kledij de vakantie aftrappen!

 

AAFM Pré Carnaval

Elk jaar geeft de AAFM Commissie de dinsdag voor carnaval een Pré Carnavalsfeest. Het ideale feest om Carnaval in Ut Kielegat geweldig in te luiden!

 

Eindfeest

Het laatste feest van het jaar is elk jaar anders, zo hadden we voorgaande jaar het Fifty Shades of AAFM en het thema Glow in the Dark.

Wie organiseren de AAFM Feesten?

 

De AAFM feesten worden georganiseerd door de drie studieverenigingen van de AAFM. Iedere vereniging heeft hierin 2 of 3 leden afgevaardigd. Met zijn allen organiseren we de feesten waarin iedereen zijn eigen inbreng heeft. De voorzitter heeft het contact met de manager van Proost en houdt in de gaten of alles volgens plan verloopt.

Op de hoogte blijven?

Like de AAFM Evenementen pagina en blijf zo op de hoogte over wanneer de feesten plaatsvinden.