AMF Introkamp

Wat is het AMF Introkamp?

Het AMF Introkamp is zoals de naam al zegt een kamp ter introductie van de nieuwe studenten voor de opleidingen; Bedrijfskunde, HRM, Accountancy, Finance & Control (International) en Integrale Veiligheidskunde van de AMF van Avans Hogeschool in Breda.

Tijdens het kamp ontmoeten nieuwe studenten elkaar en maken ze tevens kennis met de docenten van verschillende opleidingen, de studieverenigingen en deels met het werkveld. Het introkamp vindt ieder jaar voor de aanvang van het schooljaar plaats.

Het AMF Introkamp is de beste start van je studententijd die er is! Een week om nooit meer te vergeten en waar vrienden voor het leven worden gemaakt. Studenten worden ingedeeld met studenten van hun eigen opleidingen maar gedurende de week zijn er genoeg kansen om ook studenten van de andere opleidingen te leren kennen.

Als jij nog vragen hebt over het introkamp of opleiding staan wij zeker voor je klaar en kan je ons altijd een mailtje/berichtje sturen! 

Bekijk hieronder de aftermovie van het Introkamp 2019.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als de AMF Introdagen niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus

Maak je absoluut geen zorgen, dan krijg jij het gehele bedrag gewoon terug!

Wanneer vinden de AMF introdagen 2021 plaats?

De introductiedagene starten op dinsdag 24 augustus 2021 en duren tot en met vrijdag 27 augustus 2021 

Voor wie is het introkamp?

Je mag deelnemen aan het introkamp als je een nieuwe student bent aan de Academie voor Algemeen en Financieel Management (AAFM) van Avans hogeschool te Breda. 

Dat betekent dus dat je op Avans Hogeschool locatie in Breda een van de volgende opleidingen gaat volgen: 

 

Accountancy (voltijd en duaal) 
Bedrijfskunde (voltijd)

Finance & Control (voltijd) 

Human Resource Management (voltijd) 

Ik ben nog geen 18 jaar. Is dat erg?

Nee, ook als je nog geen 18 bent mag je deelnemen aan het AAFM-introkamp. 

Echter moeten wij ons wel aan de wettelijke regels houden. Dat betekent dat we aan deelnemers jonger dan 18 jaar geen alcohol mogen verstrekken. Wij zullen daarom tijdens het gehele kamp werken met een bandjes-systeem. 

Waar koop ik een ticket en wat kost het?

Jouw toegangsticket voor het AAFM-introkamp kun je kopen via de webshop van AAFM-evenementen (https://www.aafmevenementen.nl)

Let wel op dat je een ticket koopt voor de opleiding die jij gaat volgen. Een ticket voor 2021 is kosteloos! 

Ik heb een allergie, wordt hier rekening mee gehouden?

Wij proberen zoveel mogelijk met iedereen rekening te houden. Daarom vragen wij al tijdens je inschrijving of je een allergie hebt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Daarnaast blijft het verstandig om ook bij aanvang van het kamp dit nog aan je groepsbegeleider door te geven. 

Wat doen we met de door jouw opgegeven gegevens?

De gegevens die jij opgeeft bij de registratie worden alleen maar gebruikt om jouw aanmelding in orde te maken. Op de locatie van het introkamp is het onder andere verplicht om door te geven wie er zich op het terrein bevinden. Ook wordt er gekeken of er deelnemers zijn met allergieën, zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

Na afloop van het kamp zullen deze gegevens worden verwijderd uit onze systemen. 

Wat is de locatie van het introkamp?

De locatie van het introkamp blijft nog even geheim. We kunnen wel zeggen dat het kamp in Nederland is. 

Tegen de tijd dat het kamp zal beginnen, wordt de locatie ook bekend gemaakt. 

Waar kan ik het programma vinden?

Het programma blijft, net als de locatie, nog geheim tot het kamp is begonnen. Ook zijn we momenteel nog druk bezig met het organiseren van activiteiten etc. 

Wat we je al kunnen zeggen is dat het kamp dinsdagochtend 20 augustus 2019 in Breda begint en eindigt op vrijdag 23 augustus rond de middag. 

Ik ben mijn ticket kwijt. Hoe moet ik me nu registreren?

Na de betaling heb jij als het goed is een mail gekregen met daarin jouw ticket en een korte uitleg wat je ermee moet doen. Echter kan het zo zijn dat je deze kwijtraakt/verlies. Dit is helemaal geen probleem! Jij kan een mail sturen naar [email protected] om de mail nogmaals te krijgen of stuur een bericht via de contact pagina van de website https://aafmevenementen.nl

Zijn er limieten aan de kaartjes?

Ja. Er zijn voor iedere opleiding een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Koop daarom zo snel mogelijk een ticket via de webshop, zodat jij in ieder geval verzekerd bent van deelname aan het AAFM-introkamp. 

Waarom moet ik gegevens voor noodgevallen opgegeven?

We hebben ze natuurlijk niet te hoeven gebruiken, maar er kan altijd onverhoopt iets gebeuren. In dat geval is het handig om iemand ‘thuis’ te kunnen inschakelen en op de hoogte te kunnen brengen. 

Verder zullen wij deze gegevens nergens voor gebruiken. Ook deze zullen na het introkamp worden verwijderd uit onze systemen. 

Is er een thema bij het introkamp?

Ja! Ieder jaar is er een verschillend thema. Na het thema ‘LANDEN’  hebben we ook dit jaar weer een nieuw thema voor de groepjes.

In aanloop naar het kamp zal jouw groepje een groepsbegeleider krijgen. Hij of zij zal tegen die tijd contact met jou opnemen om door te geven welk land jullie gedurende het kamp zijn. 

En wees fanatiek, de beste groep kan leuke prijzen winnen! 

Wie zijn de groepsbegeleiders?

Hij of zij is een student die lid is van een van de drie studieverenigingen van de AAFM en dus ook een van de vier opleidingen volgt. 

In de meeste gevallen heb jij een begeleider die ook jouw opleiding volgt, om tijdens het kamp natuurlijk inside vragen over school kunt vragen, dus als jij de opleiding Accountany gaat volgen heb je ook een begeleider van de opleiding Accountancy.

Is het gebruik van drugs toegestaan?

Nee! Dit is absoluut niet toegestaan. 

Mochten we je toch betrappen op het gebruik hiervan, dan zal verwijdering van het introkamp volgen. Ook zullen wij de schoolleiding hierover moeten inlichten. 

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Voor de eerste dag (dinsdag) adviseren wij zeker om te zorgen dat je een lunchpakket bij je hebt. Gedurende de andere dagen zullen wij hiervoor zorgen. 

Het meenemen van eigen alcoholische drank is absoluut niet toegestaan!

Mag ik roken tijdens het kamp?

Ja, echter mag er niet in de accommodaties worden gerookt. 

Er zullen op het kampterrein voldoende plaatsen zijn waar dit wel is toegestaan. 

Jouw gegevens en AVG

Wij, de organisatie van het AAFM-Introkamp, zullen er zorg voor dragen dat de door jouw ingevulde gegevens ALLEEN maar gebruikt worden voor de registratie van jouw aanmelding. Wij zullen deze gegevens nooit doorsturen aan andere of openbaar maken bij andere instanties. Na het introkamp zullen al de door jouw opgegeven gegevens uit onze systemen worden verwijderd. 

Ik heb het antwoord op mijn vraag niet gevonden. Wat nu?

Niet getreurd, je kunt ons altijd contacten. Je kunt een mail sturen naar de AAFM Evenementen, dit is een grote commissie die heel het introkamp organiseert. 

[email protected]

Overtuigd? Schrijf je dan snel in!

Ben jij overtuigd om mee te gaan naar het gezelligste introkamp van Avans Hogeschool Breda?

Koop dan via onderstaande link jouw kaartje voor het kamp voor het te laat is!