Over AMF Evenementen 

AMF Evenementen organiseert feesten voor studenten van de Academie voor Management en Finance (AMF) van Avans Hogeschool Breda. Aan deze academie zijn de opleidingen Accountancy, Bedrijfskunde, Finance & Control (International), HRM en Integrale veiligheidskunde verbonden. Tevens behoren de vier studieverenigingen S.V. Merlijn, Stichting Midas, SV Oase en S.V. Argus bij de AMF.

Deze vier studievereringen zijn verantwoordelijk voor de AMF evenementen door het jaar heen. Niet alleen studenten van de AMF zijn hier welkom, ook studenten van andere opleidingen van Avans Hogeschool zijn welkom op deze feesten.

Houdt de sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van een volgend evenement.

Wat is een AMF-evenement?

Een AMF evenement is een feest of activiteit die is georganiseerd door de vier studieverenigingen van de AMF. Dit kan zijn een AMF feest, waar er vier per jaar van zijn, het AMF Gala in december of het introkamp voor de nieuwe studenten.

De meeste AMF feesten zijn gratis toegankelijk. Alleen voor het AMF Gala heb je een kaartje nodig, die te verkrijgen zijn in de webshop van AMF Evenementen. De feesten vinden meestal plaats bij Proost of een andere gezellige locatie in het centrum van Breda. Iedereen is welkom op de feesten!

Het AMF Introkamp is niet voor iedereen toegankelijk, deze is bedoeld voor nieuwe studenten van de AMF. Tickets voor het introkamp zijn te verkrijgen in onze webshop.

Wie organiseren deze evenementen?

Achter alle feesten en het introkamp zit natuurlijk ook een organisatie! Hieronder is de organisatie van het AMF Introkamp te zien, dit is een andere commissie dan voor de fantastische AMF feesten, maar vanwege de huidige situatie is de eerstvolgende activiteit het AMF Introkamp, hieronder zien jullie de toppers die hier het hele jaar hard voor hebben gewerkt!

Zij kunnen niet wachten om jullie te zien tijdens het Introkamp! Tot dan!

Judith van de Bank

Judith van de Bank

S.V. Merlijn

Martine Kuijlaars

Martine Kuijlaars

Stichting Midas

Noah Verbeek

Noah Verbeek

SV Oase

Gijs van der Logt

Gijs van der Logt

S.V. Merlijn

Anouk Linders

Anouk Linders

Stichting Midas

Odette Holster

Odette Holster

SV Oase

Wanneer zijn deze evenementen?

Ieder kwartaal vindt er een AMF feest plaats, de data verschillen ieder jaar echter omdat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met andere activiteiten van Avans hogeschool, vrije dagen en vakanties. Check daarom onze Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van onze geplande feesten en activiteiten!

Na de zomervakantie en het Introkamp starten we met de AMF After Intro Party, deze is wederom, voor iedereen toegankelijk.
Vervolgens vindt er verderop in het jaar nog een feest met een thema plaats, welk thema dat wordt, is nog een verassing!

Vlak voor de kerstvakantie trek je je mooiste jurk of smoking uit de kast, dan rollen we de rode loper uit en zien we je graag op het AMF Gala

In het nieuwe jaar vinden verschillende feesten plaats waaraan ook weer andere thema’s hangen, richting de zomervakantie sluiten we af met een knallend eindfeest!